Téli bőrápolás éjjel-nappal!

A téli bőrápolás hatékonysága időről-időre visszatérő téma, hiszen fontos szem előtt tartanunk, hogy bőrünk igényei évszakról évszakra változnak. A napszakhoz igazított bőrápolásról azonban ritkán esik szó.

A nappali és éjszakai krémek éppen abban segítenek bennünket, hogy a különböző környezeti hatásokat is figyelembe véve mindkét napszakban a legmegfelelőbb ápolásban részesítsük bőrünket. Természetesen a kozmetikai ipar azokra is gondolt, akik nem szeretnek kétféle krémet használni, így sok olyan arcápolót ismerünk, amely már mind éjjelre, mind nappalra tökéletes választás. Ilyen például a Maria Galland N°91 Crème Anti-Rides Extrême liposzómás ránctalanító krém, amely könnyű, gél textúrájának köszönhetően könnyen felszívódik és egész napon át simogatóan friss bőrt eredményez, miközben láthatóan kisimítja a ráncokat.

DE! Ha az év másik szakaszában nem is helyezel erre nagy hangsúlyt, télen, amikor bőröd valósággal szomjazik és extrém hidratálást igényel, válassz a N°91 Crème Anti-Rides Extrême mellé egy gazdagabb éjszakai krémet. Tippünk: N°89 Principe Nutri-Actif elemi hidratáló krém, mely regeneráló, tápláló, hidratáló hatóanyagainak köszönhetően az éjszakai pihenés alatt energiával tölti fel a bőrt és simává, feszesebbé teszi azt.

A téli évszak ideális nappali és éjszakai arcápoló kombinációja tehát:
– Nappalra: N°91 Crème Anti-Rides Extrême liposzómás ránctalanító krém: https://www.mg-magyarorszag.hu/feszesites/CRÈME%20ANTI-RIDES%20EXTRÊME-t1141.html
– Éjszakára: N°89 Principe Nutri-Actif elemi hidratáló krém: https://www.mg-magyarorszag.hu/regeneralas/PRINCIPE%20NUTRI-ACTIF-t1140.html