UA-83048175-1

Maria Galland Lumin’Éclat kezelés

A rohanó életmód, a nem megfelelő étrend és a digitális élet következményei csak felgyorsítják ezt a folyamatot, és a bőr idő előtti öregedését okozzák. Ilyenkor azt érezzük, azonnali megoldásra van szükségünk, pontosan erre nyújt megoldást a Maria Galland Lumin’Éclat kezelésének két alapkövét képező N°340 Sérum Lumin ’Éclat/Szérum, és a N°360 Créme Soyeuse Lumin’Éclat/Selymes krém, melyek eredményesen veszik fel a harcot a bőröregedés első jeleivel.

Fakó, fáradt arcszín, az első finom ráncok megjelenése mind azzal a bizonyos 30-as vonal átlépésével kezdődik, hiszen testünk ekkor lép a normál öregedési folyamat első szakaszába. Bőrünk elkezd fokozatosan dehidratálttá válni, lassan elveszíti természetes ragyogását, és megjelennek az első szarkalábak, apróbb ráncok a szem környékén.

A N°340 Sérum Lumin ’Éclat/Szérum exkluzív hatóanyagainak köszönhetően megőrzi a bőr fiatalságát és visszaadja a bőr természetes ragyogását. Használatával a finom vonalak és ráncok elhalványulnak a bőr sima, telt és ideálisan hidratált lesz.

A N°360 Créme Soyeuse Lumin’Éclat/Selymes krém közvetlenül a bőrbe hatol, a benne található innovatív öregedésgátló hatóanyagok védik a bőr szépségét, minimalizálják a finom vonalakat és ráncokat, kisimítják a bőr felületét, és megőrzi a bőr fiatalságát a nyüzsgő
életmód mellett.

Mondj igent a fiatalos, ragyogó, egészséges arcbőrre, és kérd termékeinket Maria Galland kozmetikusodtól!

A szérumokról érdeklődj szalonunkban!