UA-83048175-1

3D szempilla

3D szempilla

A szem színe és nagysága mellett a szempillák hosszúsága is igen jelentős szerepet játszik egy lehengerlő női tekintetnél.

A JB LASHES® 3D tartós szempillahosszabbítás egy forradalmian új technológia, amellyel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben, egy jóval természetesebb hatás érhető el. A JB LASHES® pillák vastagabbá és hosszabbá teszik a saját szempillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak.

Az amerikai Jane Beauty Cosmetics által forgalmazott JB LASHES® egy új fejlesztésű, 3 dimenziós műszempilla, amely lényegesen könnyebb az eddig ismert műszempilláknál. Így nem jelent problémát viselőjének hozzászokni, ugyanis saját szempilláinak érzi őket. Ez az egyedülállóan súlytalan technika jelent forradalmian új megoldást a 3D műszempilla hosszabbításban.

 

Hogyan történik a 3D tartós szempillahosszabbítás?
A természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira.
Így a 3D műpilla azokkal tökéletesen összeolvad, meghosszabbítja, dúsítja a saját szempillát.

Miért érdemes JB LASHES® 3D tartós szempillahosszabbítást válsztani?

  • Felhelyezés után, a szempilla súlytalan marad, nem zavar a mindennapokban és egyáltalán nincsen ’mű-hatása’. Továbbá víz-, izzadság-, és könnyálló, így bátran lehet a szokásos mindennapi tevékenységek mellett is használni, úgy, mint, úszás, zuhanyozás, valamint alvás közben sem sérül.
  • A felrakás során saját szempilláink egyáltalán nem sérülnek, akár rendszeres JB Lashes® műszempilla viselése mellett sem.
  • A felhelyezett 3D pillák, saját szempilláink természetes cserélődésével veszítjük el, ezért hatása akár 2 hónapig is
  • Széles a paletta a pillák hosszát, illetve vastagságát illetően, így személyre szabva érhető el az egészen természetes megjelenéstől kezdve, a rendkívül feltűnő tekintet is.

 

120 perc: 14.800,- Ft/ töltés: 7.500,- Ft

Kérdésed van? Írj nekünk vagy hívj minket a (1) 203 9521-as telefonszámon.
Várunk a szalonban sok szeretettel!