UA-83048175-1

Kozmetika

kozmetika

Szalonunkban a különlegesebb kezelések mellett, megtalálhatóak a klasszikus kozmetikai arckezelések, mind a fiatalok számára (Pl. Tini kezelés), mind pedig az érettebb korosztály számára.

A klasszikus arckezelések során, megtisztítjuk vendégeink arcbőrét a felesleges szennyeződésektől és az elhalt bőrrétegtől, ezzel biztosítva a puha és egészséges, lélegző arcbőrt számukra. Valamint különböző anyagokkal tápláljuk és hidratáljuk az arcbőrt.

A kezelések minden vendég esetében, személyre szabott bőrdiagnosztika után kezdődnek el, ahol megállapítjuk, hogy milyen típusú hatóanyagokra, milyen gyakorisággal lesz szüksége a vendégnek, a hosszan tartó és eredményes kezelés érdekében.

Szalonunkban Ilcsi, Maria Galland illetve VAGHEGGI Rehydra termékcsaládokkal dolgozunk. Ezek mellett – az arcbőr állapotának megfelelően – még számos kozmetikai hatóanyaggal (pl. vitaminok) illetve géppel (pl. ultrahang) érjük el a mélyebb bejutást, illetve a legkiválóbb eredményt.

 

Hogyan történik a kezelés?

 1. Első lépésként megtisztítjuk az arcbőrt a mindennapos szennyeződésektől. Ehhez a bőrtípusnak megfelelő arctejet, illetve frissítő tonikot használjunk, amely segít visszaállítani a bőr természetes pH-ját.
 2. Ez után egy kíméletes bőrradírozás következik, amely segít eltávolítani az elhalt szarusejteket.
 3. Kozmetikai arcmasszázs, amely jótékonyan hat a vér- és nyirokkeringésre és felpuhítja a bőrt.
 4. Az arc kíméletes gőzölése. Segít kitágítani a pórusokat, ezáltal megkönnyíti a tisztítás folyamatát.
 5. Az arctisztítás során, eltávolítjuk a mitesszereket, illetve pattanásokat, gyors és gyengéd mozdulatokkal.
 6. A fertőtlenítés lépése, segít megakadályozni az apró hámsérülések elfertőződését. Ehhez teafaolajos illetve cetrimides bőrfertőtlenítőt, illetve VIO fertőtlenítő készüléket használunk.
 7. Hatóanyagok felvitele – szükség esetén ultrahangos gépi kezeléssel.
 8. Nyugtató, pórusösszehúzó pakolás felvitele, amely enzim összetevőinek köszönhetően, csökkenti az esetleges bőrpírt és táplálja a bőrt.
 9. Befejezésként egy könnyű textúrájú, UV-szűrős nappali krémet viszünk fel az arcbőrre és fejezzük be a kezelést.

Tini arckezelésünk 60 perc, míg a hagyományos arckezelésünk 75 percig tart.

 

Milyen előnyei vannak?

Klasszikus kezelésünkkel, a mindennapok szennyeződéseit távolíthatjuk el bőrünkről. Emellett puhább, könnyen kezelhetőbb és egészségesen vonzó arcbőrre tehetünk szert, a nem csupán hasznos, de nagyon kellemes és nyugtató kezelés során.
Az egészséges arcbőr, mára alapkövetelménye az ápoltságnak korra, és nemre való tekintet nélkül.

 

Kiknek ajánljuk milyen gyakorisággal?

Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne odafigyelni az arcbőre egészségére. Problémás bőr esetén a havi rendszerességgel javasoljuk a kezeléseket, így látványos javulást eredményez a bőrképben, biztosítja az ápolt, megnyerő külsőt.

 

A szőlő őssejtes kezelés lépései:

 

 1. Letisztítás
  Lemossuk a sminket és szennyeződést a Szőlő őssejtes bőrmegújító arctejjel.
  Következik a tonizálás, Szőlő őssejtes bőrmegújító tonikkal.
 1. Peeling
  Egyenletesen felsimítjuk a kezelendő felületre a Szőlő őssejtes bőrmegújító peelinget.  Körkefével átdörzsöljük a bőrt, a peelinben található szőlőmag-örlemény kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket.
 1. Pakolás
  Alkalmazzuk az Esemény előtti pakolást a gézmaszkkal. A csengőlinka, dió, zsálya, zsurló, erőspaprika  összekomponált hatóanyagai olyan serkentőként hatnak a bőrre, hogy az éveket fiatalodhat, szépülhet. Minden bőrproblémára áldásos hatású, használata után a bőr bársonyos, feszes, fiatalos lesz. Bőrmegújító hatása a különböző kezelési kombinációkkal lehetővé teszi a legkomolyabb bőrproblémák gyors és eredményes megoldását. Fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal jelentősen elősegíti a kezelés folytatásaként használt további hatóanyagok felszívódását, így többféle pakolással is társítható.
 1. Hatóanyag bevitel
  Bevitelre a Szőlő őssejtes bőrmegújító zselét használjuk, hatását az Ultra bőrfeszesítő készülékkel fokozhatjuk. A készülék ultrahangos része segíti a hatóanyagok bőrbe jutását, míg az interferencia-árammal intenzív ránckezelő hatást tudunk elérni.
 1. Masszázs
  A Szőlő őssejtes bőrmegújító szérummal és a Szőlő őssejtes bőrmegújító krémmel végzett masszázzsal látványossá tudjuk tenni a bőr regenerációját.
 1. Tápláló pakolás
  Egyenletesen felsimítjuk a Szőlő őssejtes bőrmegújító intenzív tápláló krémet, amely nem csak vitaminokban, de olajokban is gazdag. A szem környékére használjuk a Görögszénás szemránckrémet. Ráhelyezzük a Vénusz maszkot, mely nyomó-és thermo pakolásként is működik. Ez először hideg, később felmelegszik, majd újra lehül, ezzel a bőrbe zárja az értékes hatóanyagokat.
 1. Befejezés
  A maszk eltávolítása után a maradék krémet szétoszlatjuk.
A MezoPen eljáráshoz hasonlóan, a Dermaroller kezelés is a bőr védelmének hatásmechanizmusán keresztül segíti a bőr fiatalodását. A dermarolleren található apró tűk célzottan a juttatják el a megfelelő hatóanyagokat a problémás sejtekhez. Bőrtípustól és a kezelendő területtől függően választhatunk megfelelő szélességű és sűrűségű rollert.

Az eljárás működésének középpontjában a dermaroller felületén található apró tűk játszanak nagy szerepet. Ezek a tűk, a kezelés során, szabad szemmel nem látható, mikro sérüléseket ejtenek a bőr felületén. Erre „sérülésre” a bőr természetes védekező mechanizmusa azonnali kollagén- és elasztintermeléssel reagál (amelyek a bőr legfontosabb alkotóelemei), így a kollagén indukálása egy természetes folyamat lesz, és nem okoz semmilyen allergiás reakciót a bőrben.

Mivel a bőr feladata testünket megóvni a külső hatásokkal szemben, így az általában használt kozmetikai krémek hatóanyagainak csupán 0,3%-a tud felszívódni a bőr felső rétegében és kifejteni a kívánt eredményt. Ezt figyelembe véve, a Dermaroller kezelés további eredményessége a speciális és biztonságos hatóanyag bevitelének is köszönhető. A dermaroller a bőr természetes védőrétegét áttörve, segít átmenetileg apró, steril csatornákat létrehozni és lehetővé tenni a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe is. Így azonnali és látványos eredményt érhetünk el a kívánt bőrfelületen, minimális fájdalommal, maximális biztonságban.

 

Milyen problémákra ajánljuk a Dermaroller kezelést?

 • Aknék és hegek kezelésére
 • Mély ráncok elhalványítására
 • Száraz bőr hidratálására
 • Narancsbőr kezelésére
 • Bőrfeszesítésre
 • Pigment hibák korrigálására

 

Kiknek ajánljuk milyen gyakorisággal?

 • A kezelést ajánljuk mindazok számára, akik a felsorolt problémák valamelyikével küzdenek, szeretnének komolyabb műtéti beavatkozás helyett egy hatékony és hatásos kezelést problémájuk megoldásának érdekében.
 • A kezelések gyakorisága és a hatóanyag kiválasztása egyéni igény szerint az első kezelés előtt kerül megállapításra, azonban legalább havonta 1 fenntartó kezelés javasolt az eredmény tartósságának érdekében.

Gyakori probléma az otthoni bőrápolás során, hogy az elhalt hámszövetek nincsenek megfelelően eltávolítva a bőr felületéről, így a használt készítmények is, csak igen minimális eredménnyel tudják kifejteni hatásukat. Ezért van szükség egy olyan hatékony és mégis kíméletes kezelésre, amely során lekoptatjuk az elhalt hámsejteket, és ösztönözzük a bőr önmegújító folyamatinak működését. A hidrodermabrázió hatására a bőr oxigénfelvétele is megnő, ennek köszönhetően a mélyebben fekvő bőrszövetek is friss tápanyaghoz jutnak, megújulnak.
A hidrodermabrázió kezelés során porlasztott vízsugárral dolgozunk, amelyben a vízcseppek az ultrahangos rezgés hatására, gömb formájúvá alakulnak át, így nem okoznak sérülést a bőr felületén, eltávolítják az elszarusodott bőrt és a felületi szennyeződéseket, illetve kitisztítják a pórusokat is.
A hámlasztást ajánlott összekötni egy feltöltéssel is, ugyanis ekkor a hatóanyagok még intenzívebben juthatnak el a bőrbe. A kezelés a teljes sterilitás és a víz természetes hatóanyagainak köszönhetően nem okoz allergiát ésminden bőrtípusnál alkalmazható bármelyik évszakban.

Milyen problémákra?

– Szem környéki ráncok eltávolítására.
– Általános öregedés korrigálására.
– Ajak körüli ráncok eltüntetésére.
– Száraz bőr esetén.
– Akné kezelésére.
– Öregkori foltok halványítására.

Kiknek ajánljuk, milyen gyakorisággal?

A hidrodermabrázió kezelést azoknak ajánljuk, akik szeretnének egyenletesebb és finomabb bőrt. Különösen ajánlott, a száraz, vitaminhiányos bőr számára, ugyanis a kezelés során a víz természetes erejével hidratálja a bőrt és pótolja az elvesztett ásványi anyagokat is. A kezelést kúraszerűen ajánljuk, de legalább havonta 1 fenntartó kezelés ajánlott az eredmény hosszú távú megtartásához.

  

A mezoterápia új generációja!

A MezoPen kezelés hazánkban jelenleg, az egyik leghatékonyabb kezelés a bőrfiatalítás és a mezoterápia területén. A kezelés során, a hatóanyagok bejuttatásához egy innovatív eszközt, a MezoPen erejét hívjuk segítségül. A különleges eszköz segítségével precíz, kíméletes kezelés végezhető, amelynek mélysége és intenzitása szabályozható. A kezelés rendkívül biztonságos, nincsenek mellékhatásai és csupán minimális fájdalommal jár.

Az eljárás működésének középpontjában a MezoPen eszközben található apró tűk játszanak nagy szerepet. Ezek a tűk, a kezelés során, szabad szemmel nem látható, mikro sérüléseket ejtenek a bőr felületén. Erre „sérülésre” a bőr természetes védekező mechanizmusa azonnali kollagén- és elasztintermeléssel reagál (amelyek a bőr legfontosabb alkotóelemei), így a kollagén indukálása egy természetes folyamat lesz, és nem okoz semmilyen allergiás reakciót a bőrben.

Mivel a bőr feladata testünket megóvni a külső hatásokkal szemben, így az általában használt kozmetikai krémek hatóanyagainak csupán 0,3%-a tud felszívódni a bőr felső rétegében és kifejteni a kívánt eredményt. Ezt figyelembe véve, a MezoPen kezelés további eredményessége a speciális és biztonságos hatóanyag bevitelének is köszönhető. A MezoPen eszköz, a bőr természetes védőrétegét áttörve, segít átmenetileg apró, steril csatornákat létrehozni és lehetővé tenni a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe is. Így azonnali és látványos eredményt érhetünk el a kívánt bőrfelületen, minimális fájdalommal, maximális biztonságban.

Hogyan történik a kezelés?

Egy gyengéd tiszítást és egy enzimes peelinget követően felkerül a bőrre egy érzéstelenítő gél, amellyel a minimálisra csökken a kezelés okozta kellemetlenség. Ez után a tű nélküli mezoterápiánál is használt anyagokat (hyaluron és argirelines koncentrátum), a MezoPen segítségével a bőrbe juttatjuk. Végül egy nyugtató és tápláló maszk felhelyezésével zárul a kezelés.

A kezelés 60 percet vesz igénybe.

Milyen problémákra nyújt megoldást a MezoPen arckezelés?

 • aknék, hegek és egyéb műtéti hegek kezelésére
 • mély ráncok eltüntetésére, halványítására
 • striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetésére
 • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére
 • ráncok eltűntetésére, halványítására
 • tág pórusok kezelésére
 • bőrfeszesítés, lifting


Kiknek ajánljuk milyen gyakorisággal?

 • A kezelést kúraszerűen ajánljuk (4-8 alkalom) azon vendégeink számára, akik szeretnének koncentrált hatást elérni bőrük öregedése ellen, illetve tartós mégsem drasztikus megoldást keresnek bőrproblémáikra. Legalább havonta 1 fenntartó kezelés javasolt a kezelés tartósságának érdekében.

A kozmetikai ipar régóta küzd, a különböző hatóanyagok gyors és mégis hatékony bevitelével a bőr mélyebb rétegeibe. Erre nyújt kiváló megoldást a tű nélküli mezoterápia, amely kezelés során a szakember,elektropolarizáció segítségével juttatja a sejtekbe a különböző ionos és nem ionos anyagokat.

Az eljárás során, a személyre szabott hatóanyag kombinációk képesek a bőr mélyebb rétegeibe közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez eljutni és ott terápiás hatásukat kifejteni. A kezelés egy innovatív kollagén indukciós eljárás, amely során a nagy teljesítményű lézer ötvözve van az elektropolarizációs eljárással.

Különösen eredményes a kollagén termelést megvalósító fibroblaszt sejtcsoport stimulációja területén. Hatásmechanizmusának lényege, hogy a bevitt hatóanyag (hyaluron – 3 féle koncentrátum, mikro, közepes, és nagy molekulájú koncentrátum, valamint a természetes botox hatású argirelines koncentrátum) hatására a bőrben azonnali hatás érhető el. A lokális hatóanyag-bevitelnek köszönhetően, a hámon, a faggyú- és a verejtékmirigyen keresztüli anyagvándorlás jóval gyorsabb és hatékonyabb, mint a hagyományos módszereknél.

A kezelés után jelentősen megnövekszik a kollagén termelődés, javul a vízhiányos állapot és bőre egészségesebbteltebbé, simává válik. Az arckontúr feszesebb lesz, hosszú távon eltűnik a feszítő, száraz érzés, a megereszkedett bőr élettel telibbé válik, az egyenetlenségek feltöltődnek. Észrevehetően csökkennek a ráncok, az öregedés folyamata pedig lelassul.

A tű nélküli mezoterápia kiválóan alkalmas a diéta és sport ellenére is makacsul kitartó zsírpárnák eltűntetésére is! A kezelés során a bőr mélyebb rétegeibe juttatott analitikai tisztaságú zsíroldó, feszesítő hatóanyagok hatására, a zsírpárnák mérete csökken, a bőr felülete pedig feszes és kisimult lesz.

 

Hogyan történik a mezoterápiás arckezelés?
A kezelés elején egy gyengéd arctisztítás és egy enzimes peeling történik az adott bőr állapotnak megfelelő, pontosan megválasztott technikával. Ezt követően a megfelelő hatóanyag koncentrátumot lassú és nyugodt mozdulatokkal a bőrbe juttatjuk a mezoterápiás eszköz segítségével. Ez után egy nyomómasszázs következik, amely segíti a hatóanyag bőrben való elhelyezkedését. Majd végül egy nyugtató és tápláló pakolással zárul a kezelés. A teljes kezelés 60 percet vesz igénybe, teljesen fájdalommentes és nincsenek mellékhatásai sem.

Milyen problémákra nyújt megoldást a mezoterápiás arckezelés?

 • öregedés jeleinek visszafordítása
 • anti-aging
 • rosacea, aknék és gyulladások
 • terhességi csíkok
 • lokális zsírbontás
 • cellulit kezelés
 • esztétikai műtétek elő- és utókezelése
 • hegek eltűntetése
 • mélyhidratálás
 • pigment foltok halványítása

A kezelést kúraszerűen ajánljuk azon vendégeink számára, akik szeretnének tenni bőrük öregedése ellen, illetve tartós mégsem drasztikus megoldást keresnek bőrproblémáikra. Legalább havonta 1 fenntartó kezelés javasolt a kezelés tartósságának érdekében.

Dr. Balogh György, bőrgyógyász, kozmetológus a mezoterápia működési mechanizmusáról: „A felfedezés forradalmasította a lokális hatóanyag-bevitelt, eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos sonoforézis, és több mint a tűs mezoterápia, hiszen ott a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem.”

A mezoterápiás kezelés nem végezhető:

 • Várandós kismamákon
 • Epilepsziásokon
 • Pacemakereseken
 • Súlyos aknés vendégeken

Aknés arcbőr kezelése

Tapasztalataink szerint az akné három fajtája (akne vulgaris, akne conglobate, akne rosacea), amit baktérium okozott – kezelhető a leggyorsabban és legtökéletesebben. Egy széles spektrumú fényimpulzust bocsát ki a kezelőfej, és levegőatomokat szabadít közben fel. Így másodpercek töredéke alatt változik meg a bőr állapota.

Az eredmény (a gyulladás visszahúzódása és a problémás felület leszáradása) már a kezelés napján látszik, és javul a bőrképe a vendégnek.

Aki egyforma bőrszínt szeretnének, vagy a nap okozta sérüléseket szeretnének kezeltetni, nagyon jó eredményeket lehet az IPL-technikával elérni.
A bőrfiatalításnál az IPL segítségével serkenthetjük a kollagén termelést, valamint a meglévő kollagén rostokat alakítjuk újjá. A finomabb ráncok mélységén, illetve azok mennyiségén tudunk segíteni, miközben a bőrt is feszesebbé tesszük.

Bőrfiatalítás

Aki egyforma bőrszínt szeretnének, vagy a nap okozta sérüléseket szeretnének kezeltetni, nagyon jó eredményeket lehet az IPL-technikával elérni.
A bőrfiatalításnál az IPL segítségével serkenthetjük a kollagén termelést, valamint a meglévő kollagén rostokat alakítjuk újjá. A finomabb ráncok mélységén, illetve azok mennyiségén tudunk segíteni, miközben a bőrt is feszesebbé tesszük.

Ahhoz, hogy a bőrfiatalítás eredményes legyen, 5-6 alkalmas kezelésre van szükség. Az egyes kezelések között 4-8 hétnek kell eltelnie.

Couperose kezelés

Finom kékes-vöröses erecskék leggyakrabban az arccsonton és az orr környékén észlelhetők. Kialakulásának oka lehet: öröklődés (genetikailag), napsugárzás, magas vérnyomás, alkohol, stressz stb.  A zavaró erecskék közvetlen a kezelés után eltűnnek, de legkésőbb pár nap után biztosan látható az eredmény.

Pigment- és öregségi foltok

Az IPL-technológiával általában minden pigmentfolt kezelhető, ami melanint tartalmaz. Gyakran előfordul, hogy már 3-4 kezelés elegendő ahhoz, hogy ezek a foltok eltűnjenek. Azonban a kezelések előtt meg kell bizonyosodnunk arról, hogy nem bőrrákról van szó. Ezt csak a bőrgyógyász tudja eldönteni, így tanácsos a kezelés előtt az orvos véleményét kikérni.

Kérdésed van? Írj nekünk vagy hívj minket a (1) 203 9521-as telefonszámon.
Várunk a szalonban sok szeretettel!
Kozmetika
Kozmetika
Kozmetika