UA-83048175-1

Rólunk

Dr. Fenyvesiné Mater Gyöngyi - szépségszalon

Dr. Fenyvesiné Mater Gyöngyi
kozmetikus mester

Napjainkban a kozmetika fejlődése állandó, ezért minden szakmai továbbképzésen részt veszek. Minden újdonságot, amelyről személyesen megtapasztalom, hogy a bőr ápolásához szépítéséhez hozzájárul, azokat az eszközöket és anyagokat elérhetővé teszem vendégeink számára.
A hagyományos kozmetikai kezelések és holisztikus módszerek beépítésével egyénre szabottan biztosítom vendégeink számára a legmegfelelőbb kezelést.

A Bártfai Szépségszalon immáron 14. éve fogadja széleskörű szolgáltatásaival vendégeit Budapesten, Újbuda szívében. Könnyen megközelíthető szalonunkban kozmetikus, fodrász és manikűrös munkatársaink hétfőtől szombatig várnak minden szépülni vágyót.
Szolgáltatásaink a hajterápiától kezdve, a testkezeléseken, 3D-szempilla felrakásán, fülbelövésen keresztül a körömápolásig terjednek, különféle kényeztető és szépítő kezelések formájában.

Különös figyelmet szentelünk a személyre szabott kezelések összeállítására, így minden első találkozáskor egyéni megbeszélés előzi meg a kezelést. Kezeléseink között minden vendégünk megtalálja a neki legmegfelelőbbet, szakembereink pedig a hosszú évek során összegyűjtött tapasztalataikkal igyekeznek minden vendég egyéni igényének eleget tenni. Ha igazi sikereket szeretnénk elérni, fontos a szakmai tudás folyamatos bővítése, illetve a megfelelő anyagok és gépek használata. Ezért hisszük hogy kozmetikus szakemberként folyamatosan képeznünk kell magunkat, hiszen a kozmetika forradalma napjainkban is zajlik.
Ilcsi referencia szalonként, arckezeléseinket Ilcsi termékekkel is végezzük, továbbá termékek meg is vásárolhatóak szalonunkban. Az Ilcsi termékek mellett a Maria Galland luxuskozmetikai kezelések is elérhetőek, illetve a termékek meg is megvásárolhatóak szalonunkban.

Számunkra nincsen nagyobb öröm, mint amikor vendégeink széles mosollyal az arcukon távoznak szalonunkból. Térj be hozzánk bátran, ha szeretnél szakértő és gondoskodó kezek között szépülni és kikapcsolódni!
Csapatunk szeretettel vár Téged!

Micska Nikolett - Fodrász

Micska Nikolett
fodrász

2009 óta fodrászként mondhatom, hogy a munkám szerelmese vagyok. Élvezem , hogy a trend álladóan változik, így én is folyamatosan képezhetem magam. Vendégeim igényeit mindig szem előtt tartom,  célom, hogy együtt megtaláljuk azt a stílust és azt a  frizurát amit örömmel visel.
Nagyon fontos számomra, a haj ápolása ezért prémium minőségű termékekkel, hajszerkezet építőkkel dolgozom.

Dankháziné Schill Adrienne

Dankháziné Schill Adrienne
kéz- és lábápoló, műköröm építő

2009-ben végeztem kéz- és lábáplóként, azóta számtalan továbbképzésen vettem-veszek részt, ek megfelelően. Kizárólag minőségi anyagokkal dolgozom pedikűr SPA ápolás, manikűr SPA ápolásás és műkörömépítés során, mivel számomra a legfontosabb, hogy mindenki elégedetten és jókedvűen távozzon.

Szeretettel várom régi és új vendégeinket!

Dombai Katalin kozmetikus mester

Dombai Katalin
kozmetikus mester

Klasszikus “ILCSIS” kozmetikusként holisztikusan szemlélem a problémás bőrök állapotát. Tudásom legjavát adva próbálom kideríteni a bőrproblémákat kiváltó belső okokat is. Mindig a problémamegoldásra fektetem a hangsúlyt kívül belül egyaránt. Kívülről a növényi hatóanyagok gyógyító erejével, belülről étrendi ajánlásokkal segítem a hozzám fordulókat. Szakmailag folyamatosan képzem magam. Dietetikai tapasztalataimat a Testnevelési Egyetem Rekreációs tagozatán szereztem meg. Szeretettel várom a szépülni vágyókat!
” EGYENSÚLY SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG KÖZÖTT”

Micska Nikolett - Fodrász

Cselik Alexandra
kozmetikus

Cselik Alexandra vagyok, 2012-ben végeztem el a szakiskolát, azóta a szakmában dolgozom. Tanulmányaim alatt az Ilcsi termékek professzionális használatát sajátítottam el. Az Ilcsi probléma megoldó kezelései mellett 3D szempilla felrakással is foglalkozom.

Dankháziné Schill Adrienne

Ráczné Szabó Erzsébet
fodrász

1993-ban végeztem a fodrász iskolát, az első perctől az motivált, hogy elégedett vendégek kerüljenek ki a kezem közül!
Az évek során mindig figyelemmel követtem a szakma változásait, az új technikák elsajátítását.
L’oreal festékekkel, ill. Tigi finish termékekkel dolgozom.

 

Szépségszalon recepció
Fodrászat
Kozmetika
Kozmetika
VAGHEGGI logo
GIGI logo
Maria Galland logo
 JOICO logo
Biodroga logo
JB Lashes logo
ILCSI logo
Shellac logo