UA-83048175-1

Fókuszban a fényvédelem!

A nyár a szabadtéri programok időszaka: vízparti hétvége, nagy kirándulás, kerti party. Élvezzük ki a jó időt, és örüljünk a testet, lelket felmelegítő ragyogó napsütésnek, ugyanakkor ne feledkezzünk meg a fényvédelemről sem, ennek hiányában ugyanis komoly kockázatoknak tesszük ki bőrünket.

Az UV sugárzás káros hatásai közé tartozik például a bőröregedés felgyorsulása: a bőr veszít nedvességtartalmából, ráncosabb, barázdáltabb lesz, de a fényhatás számos meglévő bőrbetegségen is ronthat, és a legsúlyosabb következményekről még nem is beszéltünk.

Érdemes tehát beszerezni egy magas minőségű, válogatott hatóanyagokat tartalmazó fényvédő terméket, melynek segítségével egész nyáron át megőrizheted bőröd egészségét, szépségét! A Maria Galland Heliosoin/ Napozó sorozatában biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb naptejet, spray-t, stick-et vagy éppen fényvédő sminket, de találsz a kínálatban napozás utáni maszkot is, mellyel nyugtathatod, regenerálhatod a napozás során igénybe vett bőrödet.

A sorozat termékeit kérd kozmetikánkban!