UA-83048175-1

Műszempilla építés

3D szempilla

A szem színe és nagysága mellett a szempillák hosszúsága is igen jelentős szerepet játszik egy lehengerlő női tekintetnél.

1D-6D-ig építek műszempillát így kétféle technikát alkalmazok munkám során. Az egyik a szálazós technika, a másik pedig egy orosz Pick up technika, ami szempilla fanok felhelyezését jelenti.

A klasszikus 1D-t azoknak ajánlom, akiknek a szempilla állománya szinte tökéletes, csupán egy ívet vagy bosszúságot szeretnének adni neki.

A 2D egy abszolút természetes hatást nyújtó, de mégis sűrítő technika. Javaslom hétköznapi viseletként azoknak, akik nem akarnak a sminkkel bajlódni.

A 3-4D műszempillát azoknak szoktam ajánlani, akiknek annyira kevés a szempilla állományuk, vagy egy nagyon erőteljes hatást szeretnének elérni. Tökéletes lehet még fotózásokra, esküvőkre, menyasszonyoknak tincses szempilla helyett.

Az 5-6D pedig egy nagyon sűrű fekete hatást kelt, szinten azoknak javaslom, akiknek kevés, de azért erős a szempillájuk, hogy el is bírja ezt a mennyiséget. Alkalmakra is tökéletes, határozott szemhangsúlyozás.

 

Kérdésed van? Írj nekünk vagy hívj minket a (1) 203 9521-as telefonszámon.
Várunk a szalonban sok szeretettel!