UA-83048175-1

Testkezelések

testkezelés
A sima és egészséges bőr nem csak arcunkon, de a makacsabb területen is elvárás a mai világban. Szalonunkban így többféle testkezelés is megtalálható, számtalan problémára nyújtva megoldást.

Legyen szó az anyagcsere javításáról, makacs zsírpárnákról, narancsbőrről, striákról vagy petyhüdt bőrről, testkezeléseink között, mindenki megtalálja az igényének megfelelő megoldást, kortól és nemtől függetlenül.

Szalonunkban a legmodernebb gépparkkal rendelkezünk és személyre szabott kezelési csomagok összeállítására van lehetőség.

Az egészséges életmódot természetesen semmilyen kezelés nem tudja helyettesíteni, de testkezeléseink kiválóan kiegészíthetik azt és nagyban hozzájárulhatnak a feszes és fiatalos alakhoz.

VÁRJUK SZERETETTEL TESTKEZELÉSEINKRE, ISMERJE MEG KOZMETIKUSAINKAT ÉS KEZELÉSEINKET:


Kavitációs zsírbontás:
Gyors és látványos eredmények, hála az ultrahang jótékony hatásának. Megsemmisítő vereség a zsírsejtekre!

Hullám-masszázs testkezelés: Gyengéd gépi masszázstechnika, amely serkenti a nyirokerek működését, ezáltal elősegíti a végtagok méregtelenítését.

Wiener aromaterápiás testkezelés: Speciális illóolajok és fáslik segítségével történő hatékony zsírégetés és bőrfeszesítés.

Rádiófrekvenciás zsírbontás: Hatékony zsírbontás a rádiófrekvencia által keltett hőtermelés hatására. Ideális a fogyókúra után megmaradt utolsó zsírpárnácskák eltűntetésére és a bőr feszesítésére.

Az egyik legmodernebb műtét nélküli testzsír csökkentő kezelés a kozmetika területén. Ez az kavitációs zsírbontás. Az ultrahang segítségével a legkritikusabb területeken is lehetséges a makacs zsírpárnák eltűntetése.

Előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek, ezért a kezelés hatása hosszan tartó. A kavitációs zsírbontás minden bőrtípusra alkalmazható, kényelmes és fájdalommentes kezelés.

A kavitációs zsírbontás működési mechanizmusának kulcsa az ultrahang különleges erejében rejlik:
Az ultrahang energiáinak hatására nagy mennyiségű mikrobuborék képződik, amelyek az ultrahang hullámai által keltett nyomásváltozás hatására szétroppannak. A lökéshullámok találkozásának hatására olyan feszítő erő keletkezik, amely szétfeszíti a zsírsejtek membránját, az azokban lévő triglicerid szétfolyik a sejtközötti térben, majd ezután természetes kiválasztással távozik a szervezetből.

A kavitációs testkezelés három fő fázisból áll:

 • Kavitációs zsírbontás (20 perc)
 • Rádiófrekvenciás kezelés (20 perc)
 • Bőrfeszesítő kezelés (20 perc)

Ez a három fázis együttesen jelenti a kavitációs zsírbontást.

Hogyan történik a kezelés?
Milyen előnyei vannak?

 • Lokális zsírbontás
 • Cellulitos bőrkép enyhítése, illetve csökkentése
 • Testformálás, testszobrászat
 • Karcsúsítás, feszesítés

 

Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek, aki szeretne egy kis plusz segítséget a zsírpárnák eltüntetéséré. Fontos, hogy a siker elérése érdekében elegendő folyadékot fogyasszunk, alacsony zsír- és szénhidráttartalmú étrendet kövessünk, valamintnapi legalább 30 percet mozogjunk.

A kezelés nem ajánlott az alábbi betegségek és állapotok esetén:

 • keringési zavarok
 • helytelen májműködés
 • helytelen veseműködés
 • kóros túlsúly
 • kezeletlen cukorbetegség (diabetes)
 • belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt)
 • protézis, vagy pacemaker
 • láz, vagy a kezelni kívánt terület gyulladása
 • bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
 • terhesség
 • szoptatás
A vákuummasszázs kezelés tulajdonképpen a köpölyözés évezredes hagyományát élesztette fel új formában, a legújabb orvosi és kozmetikai felfedezések továbbfejlesztéseként, masszázzsal kombinálva. A vákuum masszázs során a pangó nyirokáramlást élénkítjük, a zsírsejteket “széttördeljük”, így azok távozni kényszerülnek a szervezetből.
Ez az alakformálás és cellulit elleni eljárások egyik alapvető kezelési formája. Kúraszerűen alkalmazva, 1-2 konfekcióméret csökkenés is elérhető.

.

.

Vakumos zsirbontas

A Wiener aromaterápiás testkezelés egy igen különleges fáslizó módszerre és a kezelés során használt különböző hatású aromaolajokra épül. A kezelés során használt aromaolajok (eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring) erős hyperemizáló hatással bírnak, így elősegítik a vér keringését és vérbőséget alakítanak ki a kötőszövet felsőbb rétegeiben, aminek hatására a testben hidegségérzet lép fel. Ahhoz, hogy a szervezet a belső szerveket ettől a mesterségesen előidézett hidegtől megvédje, a hőegyensúlyt fenntartsa (megvédve ezzel a szervezetet a kihűléstől) és energiát nyerjen, el kell égetnie, le kell építenie az elraktározott felesleges tápanyagokat (más néven a zsírt).

Ez után a speciális aromaterápiás fáslizás segíti elő a négyszeres hatékonyságú kalóriaégetést, így problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok. Mivel Wiener aromaterápiás testkezelés egy ’hideg’ eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után sem.

 

Eredmények
A Wiener aromaterápiás testkezelés nem csupán a zsírpárnákkal szemben hatékony, de a bőr feszesítésére is rendkívül eredményes hatással van. Ezeken kívül még számos más probléma megoldására képes:

 • Cellulit (narancsbőr) leépítésére, a bőr tapintásának finomítására
 • A nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére
 • A laza, lógó bőr feszessé tételére
 • Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra valamint gyógy böjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

 

Hogyan történik a kezelés?
A kezelés előtt személyes elbeszélgetés alapján felmérjük, a vendég egészségügyi állapotát majd pedig ez alapján megállapítjuk, hogy milyen aromaolajra lesz szükség a kezelés során és milyen gyakorisággal lesz szükség a kezelés ismétlésére.

Majd a kezelendő területre vékony rétegben felvisszük a problémának megfelelő aromaolajat és gyengéden bemasszírozzuk. Ez után az előkészített nedves fáslikat közvetlen a térd feletti résztől kezdődően a combra, a fenékre és a hasra tekerjük, hogy a problémás területeken valamennyi testrészt befedjék. A fáslik felhelyezése után a vendéget lefektetjük, a bepólyázott testrészeket az előkészített nylonfóliával beborítjuk. Könnyű takaróval betakarjuk és kb. 45-50 percig hagyjuk a pakolást hatni.

A hatóidő letelte után a fáslikat lebontjuk és a bőr sajátosságainak megfelelő utókezelő anyag felvitelével a kezelést befejezzük.
Figyelem! A kezelés után 3-5 óráig tilos a zuhanyzás!

 

Kiknek ajánljuk milyen gyakorisággal?

Minden fogyni és feszesedni vágyó vendégünknek szívből ajánljuk a Wiener aromaterápiás testkezelést. Fontos tudni, hogy az igazán hatékony eredményekért a kezelést kúraszerűen érdemes végezni, a pontos kezelésszám az első találkozás alkalmával kerül megállapításra.

A kezelés nem alkalmazható:

 • 1-es számú cukorbetegség esetén
 • keringési-, légzési-, szívproblémák esetén
 • terhesség, szoptatás illetve menstruáció idején
 • lázas állapotban

Hullámmasszázs testkezelésünk a nyirokrendszer méregtelenítő funkcióján alapul. A különböző méreganyagok eltávolítása testünkből kulcsfontosságú az egész szervezetünk megfelelő működésének szempontjából. A szervezetünk számára haszontalan “méreganyagok” eltávolítását részben a nyirokrendszer végzi. Azonban ez a méregtelenítési folyamat, a nyirokrendszer elégtelensége esetén lelassulhat és a végtagok, valamint a törzs olyan duzzanatát eredményezhetik, ami a hétköznapi értelemben vett vízfelszaporodáson túl, a nyiroknedv nyugalmi állapotú felhalmozódását takarja, amely számtalan esztétikai és egészségügyi problémát okoz.

Hullámmasszázs testkezelésünkkel, egy gyengéd gépi masszázstechnikát alkalmazunk, amellyel egyrészt a szövetek között felhalmozódott nyirkot a törzs felé irányítjuk, másrészről a nyirokerek működését serkentjük és azokat aktívabb összehúzódásra bírjuk rá.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a vendég végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, un. applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül hatékony hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

 

Hogyan történik a kezelés? 
Milyen területekre tud megoldást adni?

 • Méregtelenítés egy adott végtagon, vagy akár az egész testben
 • Kiváló kelezés narancsbőr ellen
 • Fokozza a véráramlást és a nyirokkeringést
 • Alkalmazható trombózis utáni kezelésként
 • Szövetélettani rendellenességek, fekélyek
 • Nehéz, fájó lábak és visszerek ellen
 • Veleszületett, szerzett lympho-ödémák
 • Véredény és nyirok ödémák
 • Hypertrophiás sebhelyek

 

Kiknek ajánljuk milyen gyakorisággal?
A kezelések minden alkalommal egy látványosabb, és egyre tartósabb eredményeket biztosítanak, ezért érdemeskúraszerűen igénybe venni a látványos és hatékony eredményekért. Egy-egy kezeléssorozat mindig az egyén egészségi állapotától függ – ezt az első kezelés előtt személyre szabottan mérjük fel – de általában 2-4 alkalomra van szükség.

Kérdésed van? Írj nekünk vagy hívj minket a (1) 203 9521-as telefonszámon.
Várunk a szalonban sok szeretettel!