UA-83048175-1

Nyárra mindenki a legjobb formájában szeretne lenni.

Válogass a Bártfai Szépségszalon testkezelései közül, hogy Te is jól érezd magad a bőrödben!

 

Kavitációs zsírbontás:
Gyors és látványos eredmények, hála az ultrahang jótékony hatásának. Megsemmisítő vereség a zsírsejtekre!

Az egyik legmodernebb műtét nélküli testzsír csökkentő kezelés a kozmetika területén. Ez az kavitációs zsírbontás. Az ultrahang segítségével a legkritikusabb területeken is lehetséges a makacs zsírpárnák eltűntetése.

 

Hullám-masszázs testkezelés:
Gyengéd gépi masszázstechnika, amely serkenti a nyirokerek működését, ezáltal elősegíti a végtagok méregtelenítését.

Hullámmasszázs testkezelésünkkel, egy gyengéd gépi masszázstechnikát alkalmazunk, amellyel egyrészt a szövetek között felhalmozódott nyirkot a törzs felé irányítjuk, másrészről a nyirokerek működését serkentjük és azokat aktívabb összehúzódásra bírjuk rá.

 

Wiener aromaterápiás testkezelés:
Speciális illóolajok és fáslik segítségével történő hatékony zsírégetés és bőrfeszesítés.

A Wiener aromaterápiás testkezelés egy igen különleges fáslizó módszerre és a kezelés során használt különböző hatású aromaolajokra épül. A kezelés során használt aromaolajok (eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring) erős hyperemizáló hatással bírnak, így elősegítik a vér keringését és vérbőséget alakítanak ki a kötőszövet felsőbb rétegeiben, aminek hatására a testben hidegségérzet lép fel.

 

Rádiófrekvenciás zsírbontás:
Hatékony zsírbontás a rádiófrekvencia által keltett hőtermelés hatására. Ideális a fogyókúra után megmaradt utolsó zsírpárnácskák eltűntetésére és a bőr feszesítésére.

A vákuummasszázs kezelés tulajdonképpen a köpölyözés évezredes hagyományát élesztette fel új formában, a legújabb orvosi és kozmetikai felfedezések továbbfejlesztéseként, masszázzsal kombinálva.

 

A testkezelésekről itt olvashatsz bővebben!

 

Bejelentkezés:  06 1 203 9521